Skip to the main content.

2 min read

Ett spännande halvår fyllt av kul, projekt och första uppdraget.

Ett spännande halvår fyllt av kul, projekt och första uppdraget.

God jul och gott nytt år!

2022 har övergått till 2023 och vårt första halvår som traineer är nu avklarade. Precis som John, som var författare till den första posten i denna blogg är jag en av traineerna i Göteborg inom Digital Management. Jag heter Cajsa och tog examen i Systemvetenskap på Göteborgs universitet i juni och valde att börja på CoreChange då jag fick ett otroligt bra intryck direkt från första mötet. Och oj, vad jag är glad att jag tog det beslutet idag! Som tidigare författare har nämnt har vi fått göra en mängd både roliga och lärorika aktiviteter under detta halvår. Gå gärna in och läsa mer om det på föregående författares poster; John, Filip och Alva.

 

I oktober fick vi traineer påbörja ett gemensamt internprojekt som gick ut på att undersöka hur vi på bästa sätt implementerar ett CRM-system i CoreChange och hur vi får det att aligna med vår säljverksamhet. Vi har under hösten haft kontinuerliga möten tillsammans och vid några tillfällen även med säljrepresentanter för att reda ut de problem som fanns med nuvarande process och hur CRM-systemet skulle kunna lösa dessa. I början av december fick vi presentera för styrgruppen samt hela koncernen vad vi åstadkommit och enligt responsen fick vi tillsammans fram ett otroligt lyckat resultat. Att få köra det här projektet har varit väldigt lärorikt, superskoj och upplevs enligt mig som ett superbra startskott på våra karriärer som konsulter.

Under slutet av oktober påbörjade jag dessutom mitt första uppdrag som konsult, vilket har varit fantastiskt kul! I början var det ett myller av nya uttryck, system och processer, men allteftersom ny förståelse landar, reder ut sig. Mitt team är ett superhärligt gäng som välkomnat mig med öppna armar och med en stor villighet att lära. Dessutom har kollegorna på CoreChange varit väldigt måna om att visa att de också finns tillgängliga, ifall jag skulle behöva en hjälpande hand, vilket är så tacksamt när man är hyfsat grön. Nu har jag landat i mitt uppdrag och försöker ta varje chans jag får att lära mig något nytt för att utöka mina kunskaper.

December månad har förutom uppdrag och internprojekt också bjudit på lite härliga julaktiviteter. Här nere i Göteborg har det styrts så kallade adventsmys, vilket inneburit lite måndags-AW med julgranspyntning, pepparkaksbygge och julfika. Dessutom gjorde John ett grymt jobb med att styra julfest där vi i Gbg firade med lite spansk tapas för att komma från den ständiga och efter 7nde gången rätt trötta julbordsmaten. Det var en otrolig kväll där vi fick tillfälle att sammanstråla och prata om allt mellan himmel och jord och fira in det nya året tillsammans.

MicrosoftTeams-image (6)MicrosoftTeams-image (3)MicrosoftTeams-image (4)

Det här halvåret har som sagt varit helt fantastiskt och jag är så tacksam för all ny kunskap och alla möjligheter som CoreChange gett mig. Det känns verkligen som man hamnat i en familj där alla är måna om ens utvecklig och att man mår bra. Är så taggad på 2023 och få fortsätta resan tillsammans med traineerna och alla andra på CoreChange!

5 Juni Amplify^ - Breakfast Club

5 Juni Amplify^ -  Breakfast Club

Datadriven strategiutveckling i en föränderlig värld I vårt snabbrörliga affärsklimat är det viktigare än någonsin att ha en tydlig strategi. Men...

Read More
17 april Amplify Breakfast Club

17 april Amplify Breakfast Club

ACCELERERA time-to-market med MACH Välkommen till vårt frukostseminarie där vi utforskar hur MACH-principerna (Mikrotjänster, API-först,...

Read More
6 mars Amplify Breakfast Club

6 mars Amplify Breakfast Club

Digitaliseringen omformar vårt affärslandskap, vi inbjuder dig till ett inspirerande frukostföredrag om dynamiken och komplexiteten i B2B e-handel...

Read More