Skip to the main content.
SAP  |  S/4HANA Cloud

Ett komplett affärssystem med inbyggd intelligens

Er guide och stöd i resan mot ett modernt och molnbaserat affärssystem

Med vår expertis och erfarenhet inom SAP S/4HANA kan vi säkerställa en smidig övergång och maximera nyttan av er investering.  Våra tjänster inkluderar: 

 • Strategisk rådgivning:
  Vår första fas innefattar en noggrann analys av era affärsbehov och mål. Vi arbetar tillsammans med er för att utforma en skräddarsydd strategi för implementeringen av SAP S/4HANA Cloud som passar era unika krav och verksamhetsprocesser. 
 • Implementering och konfiguration:
  Våra certifierade konsulter kommer att leda er igenom hela implementeringsprocessen, från installationsplanering till konfiguration och anpassning av SAP S/4HANA Cloud. Vi strävar efter att säkerställa en snabb och smidig övergång för att minimera driftstörningar. 
 • Anpassad utbildning och kunskapsöverföring:
  Utbildning är nyckeln till framgångsrik användning av SAP S/4HANA Cloud. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningsprogram för användare på alla nivåer, från nybörjare till avancerade användare och systemadministratörer. 
 • Löpande support och underhåll:
  Vårt stöd slutar inte efter implementeringen. Vi erbjuder kontinuerligt tekniskt stöd och underhåll för att säkerställa att er SAP S/4HANA-miljö fungerar smidigt och effektivt över tid. Vi är bara ett samtal eller ett mejl bort när ni behöver hjälp. 
förtroende 5R9A7545 fix Corechange_4k

Kontakta oss

Känns det spännande, vill du höra mer?

Tobias Simolin   

Stockholm

Tobias Simolin

tobias.simolin@corechange.se

+46 766 351 977

Erik Glasmästar   

Göteborg

Erik Glasmästar

erik.glasmastar@corechange.se

+46 730 825 604

Modernisera och förbättra era affärer med ett komplett molnbaserat affärssystem. SAP S/4HANA Cloud har inbyggd AI, maskininlärning och avancerad analys. Det hjälper dig att tillämpa nya affärsmodeller i linje med branschpraxis, hantera förändringar i snabb takt, utnyttja interna och externa resurser och använda AI i prognoser.

Innovativ teknologi: Integrera moderna teknologier som AI och maskininlärning för att förbättra processer, öka innovation och säkra en konkurrensfördel på marknaden genom smarta analyser av stora datamängder. 

Realtidsdata: S/4HANA Cloud ger dig tillgång till realtidsdata, vilket möjliggör snabba och välgrundade beslut oavsett var du befinner dig i organisationen. 

Automatisering av processer: Med inbyggd AI automatiserar S/4HANA Cloud repetitiva och tidskrävande affärsprocesser, vilket minimerar manuella fel och frigör resurser för att fokusera på strategiska initiativ. 

Flexibilitet och Skalbarhet: Molnbaserad arkitektur ger företag möjlighet att snabbt anpassa sig till förändringar och växa över tid, med S/4HANA Cloud som den skalbara digitala kärnan i din verksamhet. 

Anpassningsbar branschpraxis: S/4HANA Cloud kommer med förkonfigurerade processer, som också kan anpassas till den grad att det optimerar just dina affärsprocesser. 

Vilja 5R9A7481 fix Corechange sun_sc_72

Varför välja CoreChangeDjupgående expertis inom SAP S/4HANA och molnteknologi. Skräddarsydda lösningar som passar era specifika affärsbehov. Certifierade och erfarna konsulter som prioriterar er framgång. Kontinuerligt stöd och underhåll för en långsiktig framgång.
 
Kontakta oss idag för att diskutera era behov
och hur vi kan stödja er organisation på er resa mot SAP S/4HANA Cloud!