Skip to the main content.
SAP  |  Teknik & BTP 

Underlättar och accelererar er digitala transformation

SAP Ariba

SAP Business Technology Platform (BTP) är en integrerad uppsättning av teknologier och tjänster som syftar till att underlätta och accelerera digital transformation för företag. Med SAP BTP kan företag bygga, förlänga och integrera applikationer och data över hela företaget för att uppnå en rad affärsresultat. Här är några nyckelområden där SAP BTP kan hjälpa till: 

  • Applikationsutveckling och förlängning: SAP BTP erbjuder verktyg och plattformar för att bygga nya affärsapplikationer från grunden eller förlänga befintliga SAP-lösningar för att möta specifika affärsbehov. 
  • Integration och interoperabilitet: Genom att erbjuda kraftfulla integrationsverktyg och tjänster möjliggör SAP BTP sömlös integration av olika system, appar och datakällor över hela företaget, vilket främjar samarbete och datautbyte. 
  • Datahantering och analys: SAP BTP inkluderar avancerade verktyg för att hantera och analysera stora mängder data från olika källor, vilket ger insikter som kan användas för att fatta välgrundade affärsbeslut och driva innovation. 
  • IoT och digitala upplevelser: Genom att integrera Internet of Things (IoT)-teknik och verktyg för att skapa digitala upplevelser möjliggör SAP BTP för företag att skapa innovativa produkter och tjänster samt förbättra kundupplevelsen. 
  • Säkerhet och compliance: SAP BTP erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner och verktyg för att skydda företagsdata och applikationer, samtidigt som det uppfyller branschspecifika och lagstadgade krav och regler. 

Sammanfattningsvis kan SAP BTP hjälpa företag att modernisera sin IT-infrastruktur, öka effektiviteten, minska kostnaderna och öka innovationen genom att erbjuda en komplett plattform för digital transformation. 

Kontakta oss

Vill du veta mer SAP BTP? 

Tobias Simolin   

Stockholm

Tobias Simolin

tobias.simolin@corechange.se

+46 766 351 977

Erik Glasmästar   

Göteborg

Erik Glasmästar

erik.glasmastar@corechange.se

+46 730 825 604

Vi är din pålitliga partner för att navigera genom alla aspekter av SAP BTP. 

Vi är experter på att vägleda företag genom den komplexa världen av SAP BTP för att maximera affärsnyttan och accelerera tillväxten. Med vår djupa förståelse för SAP-teknologi och omfattande branschexpertis är vi din pålitliga partner för att navigera genom alla aspekter av SAP BTP. 

Våra tjänster inkluderar: 

  • Strategisk rådgivning och planering: Vi hjälper dig att definiera en skräddarsydd strategi för att implementera SAP BTP som är helt anpassad efter dina affärsbehov och mål. 
  • Implementering och integration: Vår erfarna team av SAP-konsulter arbetar nära med dig för att implementera och integrera SAP BTP i din befintliga IT-infrastruktur på ett sömlöst sätt. 
  • Anpassad utveckling och konfiguration: Vi skräddarsyr och konfigurerar SAP BTP för att passa exakt till dina affärsprocesser och behov, vilket ger dig en skräddarsydd lösning som drivs av den senaste tekniken. 
  • Support och underhåll: Vårt dedikerade supportteam finns alltid till hands för att säkerställa att din SAP BTP-miljö fungerar smidigt och effektivt, vilket minimerar avbrott och optimerar prestanda. 

Oavsett om du är mitt i din SAP BTP-resa eller överväger att ta det första steget, kan vi hjälpa dig att maximera värdet av dina investeringar och driva din affärsverksamhet framåt. 

Läs mer
förtroende 5R9A7545 fix Corechange_4k
SAP Apps by CoreChange

User Experience Design och Mobilitet

Oberoende av om systemet är SAP S/4HANA eller äldre SAP-releaser kan CoreChange designa och bygga appar som gör våra kunder ännu effektivare.

AppsbyCoreChange

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi kan driva din affärsverksamhet framåt?