Skip to the main content.
Tech  |  Transformation och change

Digital teknik och förändrade affärsmodeller ger tillväxt 

Att leda och driva digitala affärer är en krävande uppgift som ofta kräver betydande investeringar. Tillsammans med våra kunder genomför vi strategiska förbättringar i deras verksamhet genom en kombination av beprövade metoder, innovativa arbetsprocesser och digitala verktyg inom B2B. Genom att stärka organisationens förmåga skapar vi möjligheter att dra nytta av tillväxtmöjligheter genom digital transformation. Vår ambition är att göra den komplexa världen av digitala affärer enklare för våra kunder.

Vårt fokus

Vi fokuserar på den digitala tidens möjligheter, och är experter på digital affärsstrategi, affärs- och verksamhetsutveckling, analys, förändringsledning, komplex e-handel och operativ excellens. Vi är oberoende konsulter och rådgivare och alltid på er sida.

Vår metodik grundar sig i en djup förståelse kring våra kunders behov inom affärsutveckling, organisationsutveckling och teknik. Genom att integrera dessa nyckelområden strävar vi efter att driva hållbar tillväxt, operativ effektivitet och marknadsledarskap för våra kunder.

amplify_breakfast_logo_on_black
cc_STRAT

Digital strategi & affärsutveckling 


Vårt managementteam är specialiserat inom digital affärsutveckling, strategier och moderna teknikval för företag som bedriver digital försäljning.

Med en komplex och utmanade B2B-affär, t.ex. till följd av många olika varumärken, kundsegment, marknader eller distribuerade marknadsteam, är det viktigt med en erfaren rådgivande partner för B2B-affärens utveckling.

Vi har lång och gedigen erfarenhet inom B2C, D2C och B2B-företagsportaler i komplexa. 

plingeling_97207_a_digital_business_showing_how_people_use_the__b1179f37-7ef4-46e6-b9de-e328dcb3bd16

Digital transformation & förändringsledning


Har ni digital kompetens inom alla delar av verksamheten? Vilken kompetens behöver ni och hur skall ni organisera er för att transformera er digitalt?

Våra digitala transformationsledare, förändringsledare, projektledare och programägare leder, coachar och utbildar er organisation i er digitala förändringsresa. 

Vi startar gärna ett samarbete med en nulägesanalys där vi gör en genomlysning av din digitala verksamhet och organisationens digitala mognad. 

 

CC utv3

CX design, arkitektur & teknikval


En vanlig frågeställning våra kunder ber oss titta på är om de har rätt tekniska plattformar och partners för att kunna möta den tillväxt eller de satsningar de planerar för i kommande 5-10 år.

Vi är experter på att hitta de lösningar som passar ditt företag bäst. Oavsett om det handlar om att förbättra din kundupplevelse, implementera din digitala strategi eller hjälpa dig att modernisera dina digitala plattformar – vårt E-handelsteam löser det för dig. 

Vi är experter på MACH (principerna Microservices, API First, Cloud Native och Headless) och agila arbetssätt. 

Vi är rådgivande- och implementations- experter på plattformar inom ERP, CRM,E-COM, CMS, PIM, DAM, PLM mfl.

Erbjudanden - Så hjälper vi er komma igång!

vilja_digital_transformation

1. Digital genomlysning

I dagens snabbrörliga digitala landskap kan beslut baserade på en oklar nulägesanalys vara kostsamma. För att utveckla en konkurrenskraftig digital verksamhet behöver du principer kring din affär och också teknik som möjliggör att du kan nå dina långsiktiga målsättningar.

Med vårt erbjudande Digitala genomlysning gör vi en gap-analys av dina digitala förmågor inom tre områden: digital affärsstrategi, organisatorisk digital mognad och befintliga digitala plattformar. Vår rapport ger er en tydlig bild över nuläge, framtida önskat läge och en roadmap med projekt och investeringar som krävs för att ni skall ta er dit.

Vi levererar en rapport som ger er som beslutsfattare ett överskådligt och pedagogiskt beslutsunderlag för att optimera era digitala affärer och fatta väl grundade investeringsbeslut framåt. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er möta framtiden redan i morgon!

2. Upphandling av RFP

Vi är experter på att genomföra upphandlingar inom ERP, B2B, ECOM, CRM, CMS, PIM, PLM, DAM mfl där kraven är komplexa och det är viktigt att hitta både rätt partner och rätt tekniska lösningar. Vår roll är alltid att vara en opartisk upphandlingspartner som hjälper er med delar eller hela arbetet med att ta fram och driva en professionell och modern RFP-process.

Vår expertis och erfarenhet av att driva upphandlingar inom MACH och Composable gör oss unika på marknaden.

Vi har djup kunskap om vår bransch och ett stort nätverk bland leverantörer. Vi kan retoriken, har erfarenheten och strukturkapitalet som krävs för att få rätt partners intresserade av att investera sin tid och energi för att bli er framtida lösningspartner. Kontakta oss nedan och berätta om era utmaningar. Vi står redo att hjälpa er!

3. Digital kompetens i nyckelroller

När ni står redo för att dra igång större digitala projekt saknas det nästan alltid erfarna personer i nyckelroller för att leda interna och externa team. Vi hjälper er tillsätta dessa roller och säkerställer att era investeringar håller budget och tidsramar. 

Typiska roller är projektledare, produktägare och business analysts med erfarenhet inom ERP, CRM, ECOM, CMS, PIM, PLM och DAM.

Kontakta oss nedan och berätta om era utmaningar. Vi står redo att hjälpa er!

4. Utvecklarteam eller specialistkonsulter

Vi har alla kompetenser som krävs för att kunna leverera kompletta utvecklingsteam med expertis inom SAP, SalesForce, Hubspot, Adobe, CommerceTools, InRiver, Informatica mfl plattformar. 

Vi är experter på att jobba designdrivet för snabbare time-to-market och att utveckla moderna, billiga och smarta headless-lösningar (Composable och MACH). 

Kontakta oss nedan och berätta om era utmaningar. Vi står redo att hjälpa er!

Kontakta oss

Kontakta mig nedan så bokar vi ett möte!

Johan   

CoreChange

Johan Gerebro

johan.gerebro@corechange.se

+46 723 050 607