Skip to the main content.
Business Solution | SAP

Vi kan SAP

Med hjälp av världens största affärssystem skapar vi magi, till den grad att vi vågar påstå att få kan mäta sig med oss. Vi har lett SAP GreenField-implementeringar med över 100 konsulter och levererat på rekordtid, vi har utfört proof of concept-studier, drivit förbättringsprojekt, gjort förstudier och varit ansvariga för att upprätta supportorganisationer i samband med överlämning från projekt till förvaltning.

SAP-hero

Kontakta oss

Känns det spännande, vill du höra mer om SAP?
Hör av dig till oss.

Kontakta oss
Karriär

Vidga vyerna, utforska branchen

Vi på CoreChange älskar förändring och driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar.

Badmossa 1
Vi bidrar med spetskompetens och brinner för att utveckla och förbättra våra kunders befintliga systemlösningar samtidigt som vi hjälper dem att bli smartare företag. CoreChange gillar helt enkelt SAP. Det märks även hos våra kunder.
Change is good! Vi bor i Sverige. Vi tror också det är här vi gör mest nytta för våra kunder. Samtidigt har vi rest jorden runt och varit med i utvecklingen av några av vår tids mest framgångsrika företag.

Kontakta oss

Känns det spännande, vill du höra mer?

Tobias Simolin   

Stockholm

Tobias Simolin

tobias.simolin@corechange.se

+46 766 351 977

Erik Glasmästar   

Göteborg

Erik Glasmästar

erik.glasmastar@corechange.se

+46 730 825 604