Tjänster

Vad vi gör

Genom agila metoder, stort kundfokus och digital kompetens hjälper vi våra kunder i både privat och offentlig sektor att driva förändring – från strategi till implementation och realisering.
Vilja_Tredjedel

CoreChange är en digital fullservicepartner


Med nära 200 anställda och ett brett nätverk är vi idag ett av Sveriges snabbast växande IT- och Managementbolag. Vi är det pigga konsultbolaget som genom att veta vad vi är riktigt duktiga på – hjälper våra kunder att uppnå ökat affärsvärde, och har kul när vi gör det.

CoreChange är ett IT- och managementkonsultföretag som brinner för förändring! Vi grundades 2013 med visionen att bli en betydande leverantör för prioriterade kunder på den Nordiska marknaden. Vi räknade med att leva vår vision innan 2030, vi har kommit en bra bit på vägen, idag omsätter vi runt 250 MSEK på årsbasis har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och i Cluj Rumänien men vi är inte nöjda än, vi ser till att fortsätta växa! 

Vidga vyerna, utforska branschen

6 mars Amplify Breakfast Club

Digitaliseringen omformar vårt affärslandskap, vi inbjuder dig till ett inspirerande frukostföredrag om dynamiken och...

CoreChange Amplify -  Breakfast Club

Vi har nöjet att bjuda in till det första i en serie exklusiva frukostseminarier hos CoreChange. En unik möjlighet att...

Bra UX och användardesign - Nyckeln till framgång i den digitala erans härskarvärld

I den ständigt föränderliga och konkurrensutsatta digitala eran är användarupplevelse (UX) och användardesign de...

Låt oss guida er in i framtiden!

Vi på CoreChange älskar förändring och driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar.