Tjänster 

Vad vi gör


Genom agila metoder, stort kundfokus och digital kompetens hjälper vi våra kunder i både privat och offentlig sektor att driva förändring – från strategi till implementation och realisering.

lets change
CoreChange-partnerskap
LineVåra tjänster
LineProdukter | Partners

Affärssystem

SAP_Silver_Partner_R

SAP 

Världens ledande affärssystemleverantör. Vi är en SAP Silver Partner och en medlem av SAP® PartnerEdge® open ecosystem

neptune software-1

Neptune Software

Levererar gränssnitt för att skapa appar och skärmar baserat på Fiori. Vi är partner med Neptune och våra konsulter var bland de första att börja arbeta med produkten.
SAP Fieldglass

Produkt för inköp av service och tjänster. CoreChange är utpekad partner i Sverige. Idag är Fieldglass uppköpta av SAP, tidigare ett fristående bolag.
SAP Ariba

SAP Ariba är den enda lösningen för inköp och leveranskedjesamarbete som ger ditt företag möjlighet att röra sig snabbare och spendera bättre.

E-Commerce

litium-1

Litium

En kraftfull och flexibel e-handelsplattform för företaget som är beredd på att ta nästa steg. En plattform som tar ett helhetsperspektiv, kan hantera stora trafikvolymer och kan integreras med olika system. Litium har ett stort utbud av olika funktioner i en och samma plattform.

hubspot

HubSpot

CRM-plattform som är smart, enkel och har alla grundläggande funktioner för att hantera en komplett plattform för inbound marketing och försäljning. Hubspot har förutsättningarna för att skapa härliga kundupplevelser!

sitelucent-1

Sitelucent

SiteLucent erbjuder en lösning för systematisk övervakning av produktinformation inom e-handel. Allt för att kunna säkerställa en centraliserad datapunkt för ökade insikter, bland annat kring prestandan på den digitala hyllan och online försäljningen.

bizzkit-1

Bizzkit

Bizzkit erbjuder en komplett e-handelslöning med funktioner för att skapa det kompletta ekosystemet som är väl anpassat till kundens köpresa. Det är en skalbar och framtidssäkrad plattform för verksamheten.

Test Management

tricentis-1

Tricentis

Tricentis erbjuder ett fundamentalt annorlunda sätt att tackla programvarutestning, vilket dramatiskt accelererar digital transformation, applikationsleverans och molnmigrering.

LineKompetenser

CoreChange är en digital fullservicepartner

Affärssystem, test management, management consulting, implementation.

Med fler än 140 anställda och ett brett nätverk är vi idag ett av Sveriges snabbast växande IT- och Managementbolag. Vi är det pigga konsultbolaget som genom att veta vad vi är riktigt duktiga på – hjälper våra kunder att uppnå ökat affärsvärde, och har kul när vi gör det.

CoreChange är ett IT- och managementkonsultföretag som brinner för förändring! Vi grundades 2013 med visionen att bli en betydande leverantör för prioriterade kunder på den Nordiska marknaden. Vi räknade med att leva vår vision innan 2030, vi har kommit en bra bit på vägen, idag omsätter vi runt 150 MSEK på årsbasis har kontor i Stockholm och Göteborg men vi är inte nöjda än, vi ser till att fortsätta växa! 

LineVad vi gjort