Karriär

Bli en av oss


Vår devis är ”Change is good”, vi tror på att låta individer höras, synas och utmanas – för det är tillsammans vi kan växa och bli en bättre arbetsplats. På CoreChange får du möjlighet att både utveckla dig själv och våra erbjudanden samtidigt som du blir en del av en fantastisk intern kultur och gemenskap – du blir en del av CoreChange-familjen!

karriär
corechange3

Med snart 150 anställda och ett brett nätverk är vi det pigga konsultbolaget som genom att veta vad vi är riktigt duktiga på – hjälper våra kunder att uppnå ökat affärsvärde och har kul när vi gör det.

line-white
Följ med oss på vår resa
LineVåra kärnvärden

CoreChanges kärnvärden

ViärCorechange1

Våra kärnvärden beskriver hur vi som individer agerar och summerar våra värderingar, attityder och beteenden. Våra kärnvärden skall fungera som en kompass som guidar oss genom olika frågeställningar och är en viktig del i vår varumärkesplattform. 

Hur vi som enskilda medarbetare lever våra kärnvärden ackumuleras ihop till bolagets förmåga att leva som vi lär. Kärnvärden är applicerbara för alla situationer vi ställs inför. Det innebär såväl internt inom bolaget som ute hos våra kunder.

Vilja – vi vill, vi kan. Vi har förmågan, engagemanget och drivet att alltid komma framåt. Nya idéer driver våra kunder, vårt företag och medarbetare framåt. Vi gör i alla lägen vårt absolut bästa.

Förtroende – vi har förtroende och tillit för varandra och visar uppskattning samt respekt. Vi lyssnar på varandra och håller det vi lovar samt värnar om våra relationer i alla sammanhang.

Enkelhet – vi är enkla att ha att göra med och gör det svåra enkelt. Vi strävar efter att förenkla allt vi gör och är tydliga och transparenta i vår kommunikation och i våra kundrelationer.

Kul – vi är lätta att ha att göra med och vågar bjuda på oss själva. Vår tes är att professionalism och skratt i kombination med positiv anda gör jobbet roligare.

"

Från första samtalet med CoreChange har jag känt mig uppskattad för den jag är som person och den kompetens och erfarenhet jag besitter. Min känsla är att de vill, och behöver, just mig i sitt team vilket får mig att känna mig oerhört motiverad till att utföra ett så bra jobb som möjligt!

– Lisa Sahlin | Managementkonsult

Lisa
LineKarriär

Karriärmöjligheter hos oss just nu – läs mer på vår teamtailor site

Hos oss finns möjligheten att hitta en roll som passar dig, och plattformen för att växa och utvecklas. Om du vill hänga med på resan kan du spana in vilka specifika roller vi söker just nu eller skicka in en spontanansökan längst ned på hemsidan. Vi söker alltid spännande individer som brinner för förändring. Häng med!

LineTrainee

Kickstarta din konsultkarriär

lovisa-första-tid

Om traineeprogrammet
Vårt traineeprogram ger dig som nyexaminerad en möjlighet att kickstarta din konsultkarriär. Under ditt år som trainee varvar vi konsultuppdrag med kurser och andra aktiviteter för att bygga ett starkt och sammansvetsat team. Programmet startar i september 2022. 

På CoreChange tycker vi att det är väldigt viktigt att ha kul tillsammans, vilket såklart även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där fokus ligger på att bygga en liten familj i CoreChange-familjen.

CoreChange Traineeprogram 2023 erbjuds i Stockholm med följande inriktningar:

Stockholm

  • Business Solution
  • Digital Management
  • Test management
  • Tech
  • Bank, Finans, Försäkring

Läs mer om traineeprogrammet här>>

line-whiteKontakt
LineVad vi har gjort