Skip to the main content.

1 min read

17 april Amplify Breakfast Club

17 april Amplify Breakfast Club

ACCELERERA time-to-market med MACH

Välkommen till vårt frukostseminarie där vi utforskar hur MACH-principerna (Mikrotjänster, API-först, Molnbaserat, Headless) kan utgöra grunden för att skapa skräddarsytt digitalt stöd anpassat till varje organisations unika behov.
Genom att integrera dessa teknikstrategier kan din organisation inte bara snabba upp sin time-to-market utan också bygga en robust och skalbar digital infrastruktur som stödjer långsiktig tillväxt och innovation.


Detta evenemang är för dig som söker att förstå och implementera flexibla teknologilösningar som kan anpassas över tid och tjäna som ryggraden i er digitala transformation. Oavsett om du representerar en startup, en ideell organisation, eller ett etablerat företag, kommer du att upptäcka hur MACH-principerna kan tillämpas för att möta era specifika behov och mål.
 
Tillsammans med experter och likasinnade kommer du att få möjlighet att dela erfarenheter, utmaningar och lösningar. Anmäl dig idag för att bli bättre rustad att leda din organisation in i framtiden.

Anders Henriksson

Head of Strategy and Management Consulting

Anders Henriksson med över 20 års erfarenhet från branschen. Han leder oss igenom morgonens ämne och  är er värd och moderator för vår frukostklubb.

Kontakt: anders.henriksson@corechange.se

Inspiration & frukostmingel

Var: Kungsportsavenyn 29
När: 17 april, kl 08:15-09:00
Frukost serveras från 07:45

 

6 Juni Amplify^ - Breakfast Club

6 Juni Amplify^ -  Breakfast Club

Datadriven strategiutveckling i en föränderlig värld I vårt snabbrörliga affärsklimat är det viktigare än någonsin att ha en tydlig strategi. Men...

Read More
17 april Amplify Breakfast Club

17 april Amplify Breakfast Club

ACCELERERA time-to-market med MACH Välkommen till vårt frukostseminarie där vi utforskar hur MACH-principerna (Mikrotjänster, API-först,...

Read More
6 mars Amplify Breakfast Club

6 mars Amplify Breakfast Club

Digitaliseringen omformar vårt affärslandskap, vi inbjuder dig till ett inspirerande frukostföredrag om dynamiken och komplexiteten i B2B e-handel...

Read More