Skip to the main content.

Ryck upp er och sätt er i förarsätet

- Organisera er för det digitala paradigmet

 

I takt med den digitala revolutionen, har företagens interna organisation och struktur blivit avgörande faktorer för framgång. Vi gör en djupdykning i hur företag kan omforma sin organisation för att vara mer agil, responsiv, förändringsbenägen och framåtblickande.

Vi kommer att utforska framgångsrika modeller för omorganisering, principer bakom effektiva digitala team och hur man bygger en kultur som omfamnar ständig förnyelse.

Vi kommer också belysa exempel från ledande företag och diskutera de vanliga fallgroparna man bör undvika.

Ta steget in i framtiden med rätt verktyg, tankesätt och struktur för att säkerställa att ditt företag inte bara överlever, utan blomstrar i den digitala tidsåldern. Varje företag kan omvandlas. Lär dig hur du leder ditt företag genom denna omvandling med förtroende och vision.

Så skapar vi framgång med dig

Följ vår serie med kunskapsföreläsningar med innehåll som intressanta modeller, exempel och insikter kring hur du förflyttar och utvecklar ditt varumärke och företag i det digitala paradigmet för att vinna framgång på marknaden. Varje enskild föreläsning är fristående och grundar sig i sitt ämne både inspirerande och med praktiska exempel.

Workshop eller kontakt

Vill ni komma vidare på er resa genom den digitala transformationen, titta igenom om vilka delar som skulle vara intressanta för er. Vi erbjuder den lilla workshopen där vi under en halvdag tittar igenom era behov och lägger grunden för ert framtida program. Vi kan även erbjuda en föreläsning eller utveckla ett skräddarsytt transformationsprogram bara för er.

Vi har fått fantastiskt gensvar från de som sett eller varit med på föreläsningarna och även fått ett flertal nya kunder via filmerna. Tveka inte att höra av er till oss, det är värt er tid.

 

Anders Henriksson

Head of Strategy and Management Consulting

Anders Henriksson med över 20 års erfarenhet från branschen ger dig handfasta råd om hur du leder din verksamhet i det digitala paradigmet.

Anders-1

Boka din workshop idag

Driv framgång i det nya digitala paradigmet!

En serie på 4 föreläsningar kring hur du leder ditt varumärke in i framtiden.