Driv framgång i
det nya digitala paradigmet

 

En serie på 4 föreläsningar kring hur du leder ditt varumärke in i framtiden tillsammans med Marknadscheferna. Se de alla föreläsningar nedan:

Led ditt varumärke mot framtiden

- Driv framgång i det nya digitala paradigmet

 

Ny digital teknik förändrar ALLT

– Men hur gör man?

 

Affärsmodeller & strategi

-i en digital tid

 

Ryck upp er och sätt er i förarsätet

- Organisera er för det digitala paradigmet

 

Så skapar vi framgång med dig

Följ vår serie med kunskapsföreläsningar med innehåll som intressanta modeller, exempel och insikter kring hur du förflyttar och utvecklar ditt varumärke och företag i det digitala paradigmet för att vinna framgång på marknaden. Varje enskild föreläsning är fristående och grundar sig i sitt ämne både inspirerande och med praktiska exempel.

Workshop eller kontakt

Vill ni komma vidare på er resa genom den digitala transformationen, titta igenom om vilka delar som skulle vara intressanta för er. Vi erbjuder den lilla workshopen där vi under en halvdag tittar igenom era behov och lägger grunden för ert framtida program. Vi kan även erbjuda en föreläsning eller utveckla ett skräddarsytt transformationsprogram bara för er.

Vi har fått fantastiskt gensvar från de som sett eller varit med på föreläsningarna och även fått ett flertal nya kunder via filmerna. Tveka inte att höra av er till oss, det är värt er tid.

 

Anders Henriksson

Head of Strategy and Management Consulting

Anders Henriksson med över 20 års erfarenhet från branschen ger dig handfasta råd om hur du leder din verksamhet i det digitala paradigmet.

Anders-1

Boka din workshop idag

Kontakta oss

Känns det spännande, vill du höra mer?

Gustav   

Göteborg

Gustav Enocksson

gustav.enocksson@corechange.se

+46 734-330 046