Trainee

CoreBeta

 

Kickstarta din karriär som konsult tillsammans med oss! 

CoreBeta ger dig som nyexaminerad möjlighet att starta din konsultkarriär. I programmet ges du som har ingen eller med högst 1–2 års arbetslivserfarenheterfarenhet, chansen att formas till en fullfjädrad konsult i rekordfart och bli en nyckelperson hos oss på CoreChange. 

traineebild-1

För tredje året erbjuder vi ni nu ett utmanande och givande traineeprogram under 10 månader med start i september 2023. Under dessa månader får du allt du behöver för att bygga både en trygg och flygande start på din konsultkarriär: utbildning, certifieringar, mentorskap, anställning, interna projekt såväl som externa kunduppdrag och såklart en massa roliga aktiviteter.  

På CoreChange tycker vi att det är viktigt att ha kul tillsammans och vi lägger mycket fokus på att bygga den familjekänsla som karaktäriserar vårt bolag, vilket även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där vi utöver kompetensutveckling och konsultmässighet också fokuserar på samarbete och gemenskap. Vi tror starkt på att en meningsfull och utvecklande miljö, där våra medarbetare ges möjlighet att påverka och växa tillsammans med bolaget, skapar bästa möjliga förutsättningarna för att utvecklas såväl personligt som professionellt. CoreChange är en platt organisation med korta beslutsvägar där varje medarbetare blir sedd för sitt engagemang, driv och sina framsteg. Tillsammans skapar vi en bättre arbetsplats där alla får känna WOW, här får jag växa och här hör jag hemma! 

Våra tidigare, och nuvarande, traineer har delat med sig av sin resa i vår traineeblogg. Kika in där för att få en uppfattning om hur de upplevt denna tid hos oss och för att få en ännu bredare bild av hur vårt program ser ut! 

Vill du veta mer om CoreChange i korthet, nyckeltal och vår vision, läs >>

Inriktningar och upplägg

CoreChange’s traineeprogram erbjuds under 2023 i Stockholm med fem olika inriktningar: Bank, finans och försäkring, Tech, Business Solution, IT Management och Test management (mer information om respektive inriktning finns längre ner på sidan). Välj den inriktning som du har relevant utbildning eller erfarenhet inom och som intresserar dig mest, på så sätt ges du bäst förutsättningar att lyckas i din roll som både trainee och konsult. På CoreChange är din utveckling alltid i fokus och din inriktning i traineeprogrammet fungerar som din bas med möjlighet till ett bredare samarbete inriktningarna emellan.  

Traineeprogrammet startar i september 2023 med en gemensam introduktionsperiod där du får lära känna kollegor och mentorer och får en god kännedom om CoreChange, vår vision, hur vi arbetar samt får en inblick i de bolag som ingår i vår koncern. Vi åker även på en gemensam kick-off. Vidare fortsätter programmet med utbildningar i grundläggande konsultverktyg, konsultmässighet och individuellt anpassade kurser utifrån inriktning och intresse. Tillsammans med de andra traineerna kommer ni även driva ett eller flera interna projekt. 

Under hela traineeprogrammets gång varvas teori med praktik i externa kunduppdrag. För att se till att du får den vägledning och stöttning du behöver har du en dedikerad mentor genom hela programmets gång och genom det breda nätverk som CoreChange erbjuder får du ta del av praktiska metoder, tips och lärdomar från några av branschens bästa konsulter.

Vilken inriktning intresserar dig? 

Business Solution 
Vi skapar magi med hjälp av världens största affärssystem SAP. Med fokus inom områdena finans, logistik och inköp hjälper vi företag att utveckla och förbättra sina processer genom att förstå hur man bäst utnyttjar systemlösningen i kombination med befintliga affärsprocesser. Som trainee inom Business Solutions får du möjlighet att vara med och generera ett fantastiskt affärsvärde i en komplex digital verklighet. 

IT Management 
Idag finns många digitala verktyg för att reformera verksamheten. Med allt större framsteg inom digitalisering utmanas de traditionella verksamhetsmodellerna, och det ställs stora krav på att kunna anpassa sig till de nya förutsättningarna för att kunna bibehålla och stärka sin position på marknaden. Som trainee inom Digital Management kommer du vara med att påverka och driva den digitala förändringsresan i verksamheten, både vad gäller arbetssätt och kultur. 

Test Management 
Digitaliseringen i vårt samhälle pågår i en högre takt än någonsin och våra slutanvändare förväntar sig att produkter och tjänster är aktuella samt att de håller hög kvalitet. Många organisationer och företag agerar på hårt konkurrensutsatta marknader där förmågan att kunna realisera idéer på kort tid är en stark konkurrensfördel. Som trainee inom Test Management får du lära dig hur vi på CoreChange förstärker organisationers förmåga att snabbt och effektivt säkerställa att IT-system fungerar. 

Tech
Vi hjälper våra kunder att utveckla lösningar och system som utvecklare och digitala ledare. Till traineeprogrammet söker vi juniora utvecklare som vill jobba i spännande projekt tillsammans med seniora utvecklare. Som trainee inom Tech får du jobba med både interna och externa projekt i rollen som fullstack, front-end eller back-end utvecklare. Vi söker dig som vill utvecklas som utvecklare, lära dig nya tekniker och jobba med dedikerade och engagerade kollegor. 

Bank, finans och försäkring 
Branscherna Bank, Finans och Försäkring står inför stora utmaningar och konkurrensen ökar med nya aktörer som är mer effektiva än de traditionella bolagen när det gäller att digitalisera och automatisera sin verksamhet. Samtidigt införs nya regelverk och lagar som bolag måste anpassa sin verksamhet efter. Som trainee inom Bank, Finans & Försäkring får du vara med och driva dessa komplexa förändringar för att hjälpa våra kunder till en enklare vardag. Du får också möjlighet att vara med på en spännande resa framåt med innovation och tillväxt i fokus! 

Vem är du som söker? 

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person, att du har motivation och engagemang till att utvecklas tillsammans med oss på CoreChange och drivet till att åstadkomma förändring och utforma morgondagens bästa lösningar. Detta är traineeprogrammet för dig som rekordsnabbt vill utvecklas som konsult och få en gedigen bas att bygga din framtida konsultkarriär på. 

Ansökan 
Ansökningstiden för vårt traineeprogram är mellan november 2022 till sista januari 2023. Ansökan hittar du på ansökningssidan. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan! 

Har du någonting du funderar på och vill fråga oss nu med en gång? Självklart kan du göra det. Kontakta Ewelina här nedan.

line-whiteKontakt

Ewelina-1

Ewelina Ekberg

ewelina.ekberg@corechange.se

+46 760 44 22 37