Skip to the main content.

2 min read

Siv hittade rätt hos CoreChange

Siv hittade rätt hos CoreChange

Att få möjligheten att få fördjupa sig i och sprida sina kunskaper och erfarenheter på ett företag vars kärnverksamhet är densamma som ens intresse och spetskompetens är stimulerande. Siv sökte till CoreChange för att ta nästa steg efter att ha arbetat både operativt och strategiskt med konsultinköp för flertalet organisationer. Som konsult på CoreChange med fokus på SAP Fieldglass får Siv möjlighet att kompetensutvecklas både från ett process- och teknikperspektiv samt som nära partner till SAP vara med och utveckla produkten tillsammans med våra kunder.

Vad fick dig att söka dig till CoreChange?

Jag letade efter ett företag där jag kunde utvecklas och dela erfarenheter med andra specialister inom det specifika område jag var intresserad av, SAP Fieldglass. Ett företag där jag kunde hitta kollegor att ha kul med men även få diskutera utmaningar och problemlösning med nya innovativa lösningar för kunderna var ett av mina mål. Jag hittade då CoreChange via olika sökmotorer och ansökte spontant till dem. Jag fann det jag sökte 😊

CoreChange har under åren byggt förtroende och blivit kända som ett bolag som på ett effektivt sätt kan implementera SAP Fieldglass. Har du något exempel på vad ni gör?

Vi har förtroendet att implementera hos både stora och mellanstora kunder.  Det ger oss erfarenheten och bredden att hjälpa nya kunder snabbt- de behöver inte uppfinna hjulet igen. Ett exempel vi kan ge är hos en global kund. Hos kunden kan en implementation omfatta +1500 konsulter, 60 MSEK i omsättning samt en komplex end to end process med flera olika integrerade system som ingående delar. Hos CoreChange finns support och experter med en specifik erfarenhet som kan stötta kunden i alla delar, systemsidan, förstå affärssidan och samarbeta med alla viktiga funktioner hos kunden. En end to end process involverar Finans, HR, Inköp, Affärsidan samt legala aspekter- där kan bredden hos oss hjälpa kunden med det de behöver.

Varför är det så roligt att arbeta med Fieldglass?

SAP Fieldglass är världsomspännande och erbjuder möjlighet för stora företag att ha ett system för alla deras länder. Denna multinationella dimension gör att det blir roligt med nya utmaningar som kräver nya innovationer. Det är utvecklande att få ligga i framkant med stora systemlösningar men även få bidra med erfarenhet via exempelvis deras UX council.

Vad tycker du vore spännande att lära dig mer om inom External Workforce Management?

Mer automation och integration till exempel på industri- samt fabrikssidan där man arbetar med stämpelklockor/ inpassering. Hur kan man hitta bra lösningar mellan systemen och hur hittas bra lösningar för snabba behov exempelvis då en kund temporärt behöver mycket arbetskraft. Här är mycket utveckling på gång och det blir spännande att följa vad SAP Fieldglass kan erbjuda specifikt i denna grupp av konsulter.

Varför gillar du att jobba på CoreChange AB?

Många spännande kollegor som jag kan ha kul med och som stöttar även i vissa jobbfrågor.
Ett kul socialt arbetsliv men även med en personlig kontakt med närmaste teamchef är något av det jag uppskattar. Svåra och komplexa utmaningar hos kunden kan man få stöd och hjälp med från sina kollegor.

Bra UX och användardesign - Nyckeln till framgång i den digitala erans härskarvärld

Bra UX och användardesign - Nyckeln till framgång i den digitala erans härskarvärld

I den ständigt föränderliga och konkurrensutsatta digitala eran är användarupplevelse (UX) och användardesign de främsta drivkrafterna bakom...

Read More
Vi hjälper Ian för vi tror på förändring på riktigt

Vi hjälper Ian för vi tror på förändring på riktigt

“The school has been amazing, very hectic, but amazing. I have been working on different projects that I never really thought I would be, and all...

Read More
Förändringsledning, det mänskliga perspektivet

Förändringsledning, det mänskliga perspektivet

Ett framgångsrikt förändringsprojekt behöver tre ingredienser; projektledning, sponsorskap och förändringsledning. De bidrar på olika sätt till att...

Read More