1 min read

Nytt management-konsultbolag

Featured Image

CoreChange Group AB utökar erbjudandet och startar ett nytt managementkonsultbolag med inriktning mot bank, finans och försäkring.

 Nu startar vi nästa satsning inom CoreChange koncernen, ett management konsultbolag med branschfokus inom bank, finans och försäkring. Det händer mycket inom denna sektor nu och vi känner att det är viktigt att fokusera på branschspecifik kompetens för att vara relevanta och kunna stötta våra kunder i deras förändringsresa på bästa möjliga sätt. Vi kommer sträva efter att arbeta utifrån konkreta och handfasta metoder med enkelhet, fokus och där vår kunskap och erfarenhet inom Business & digital transformation, Compliance och Data privacy skall komma våra kunder tillgodo.

 

”Ny VD för bolaget blir Björn Wennblom som börjar inom någon månad. Han har lång erfarenhet inom konsultbranschen och står för ett inkluderande ledarskap och tror på ständig utveckling.Att starta detta bolag ger oss möjligheter att rikta oss till en ny bransch som ger förutsättningar att fortsätta bygga det moderna konsultbolag vi vill vara och samla den bästa kompetensen inom branschen. Vi vill utvecklas och skapa långsiktigt hållbart värde tillsammans med våra kunder.
Även om vi nu växer och skapar skalfördelar vill vi genom bolagiseringen bevara vår småskalighet, flexibilitet och frihet”, säger Robert Åberg, koncernchef och grundare på CoreChange.

För ytterligare information kontakta:
Robert Åberg, koncernchef och grundare
robert@corechange.se
073-684 05 42

 

Kontorskaffet var gott men nu är det dags för uppdrag

Hej på er!

Nu har det blivit dags för mig att skriva ner mina tankar kring min första tid på CoreChange! Så, vem är då jag? Mitt namn är Alva...

Read More

WOW vilken start, traineeprogram, ostron och kick off i Lissabon

Hej vänner! Då var det dags för en trainee tillhörande lag östkust att ta över stafettpinnen från min vän och kollega John Scherman, som för några...

Read More