1 min read

Lovisa – Tillbaka efter julledigheten

Featured Image

Det är otroligt hur snabbt man återgår till vardagens rutiner efter att ha spenderat en lång julledighet utan några morgonalarm, brådskande mail eller andra måsten. Detta var alltså min första julledighet i det så kallade vuxna arbetslivet och det var väldigt härligt att inte ha några hemtentor, inlämningsuppgifter eller extrajobb under mellandagarna :).

Julen spenderades hemma i Umeå och ett snötäckt Norrland var precis vad jag behövde för att få lite julstämning. En googlesökning på jul visar att julfirandet är traditioner med gamla historiska rötter. För mig är julen verkligen en favorithögtid som innebär just traditioner, gamla som nya. En tradition, som jag tyvärr blivit ”för gammal för”, är att vakna upp på julaftonsmorgonen med ett garnnystan i julstrumpan. Detta hade såklart tomtenissarna lämnat och nystat upp kors och tvärs i hela huset. Tillsammans med min lillebror lindades garnnystanet ihop samtidigt som vi kom allt närmre klapparna som gömde sig vid dess ände.

Numera får man själv agera tomtenisse, vilket vi i CoreBeta gjorde på kontoret. Inga garnnystan, men när alla gått hem för dagen gömde vi ett antal julklappar som våra kollegor fick leta reda på och öppna under den årliga julfesten i december. Julfesten var en lyckad kväll med rockiga kollegor, musikquiz, god mat och i sann julanda skickade vi även fina julkort till våra kollegor i Göteborg.

Jag har verkligen fått ladda upp med massor av ny energi inför det nya året och jag kan med säkerhet säga att jag är mer än redo för allt vad året har att erbjuda. Något jag ser extra mycket framemot är rekryteringen inför nästa traineekull. In och sök, ni kommer inte att ångra er!

Ni får gärna höra av er om ni har några frågor eller funderingar.

/ Lovisa

Nytt management-konsultbolag

CoreChange Group AB utökar erbjudandet och startar ett nytt managementkonsultbolag med inriktning mot bank, finans och försäkring.

Read More

CoreChange växlar upp för att realisera sitt syfte och tar in nya ägare via nyemission

Nyemission från Qgroup ska styrka it- och managementkonsult bolaget CoreChange i tillväxtresan. 

Read More

1 min read

Lovisa blickar tillbaka på tiden efter traineeprogrammet

Nu har det gått över ett år sedan vi avslutade traineeprogrammet, vilket gjordes i samband med en fantastisk sommarfest utomhus i toppenväder (då...

Read More