Tjänster 

Digitala Affärer

Hur bygger ditt företag kundrelationer idag? Hänger kundresan ihop? Var och hur möter ni er kund? Hur upplever kunderna er digitalt som fysiskt?

CoreChange är en digital partner som hjälper företag och organisationer var de än befinner sig på sin digitala transformationsresa. Från strategi till genomförande.  

Vi är experter på affärsutveckling, tjänstedesign, konceptualisering och utveckling. I vårt team har vi strateger, UX-designers, projektledare och utvecklare.

bli en av oss
e-commerce-mårten
LineFokusområden

Visar vägen i den digitala transformationsresan

GSK

En digital transformation är ingen resa på raka vägar till en klar destination. Det är snarare en åktur med olika depåstopp. Till dessa stopp måste företaget snabbt o lätt kunna orientera sig, ändra riktning och våga testa nytt. För här är er uppgift är att skapa samma nivå av upplevelse för kunden, bygga lika djupa relationer, i det digital som den fått med er i de fysiska affärerna.

För framgång behöver företaget vara agilt och skalbart så ni snabb och flexibelt kan ta er fram. Våga testa och misslyckas för att testa igen och igen. Det handlar om hur ni utvecklar er organisation, sätter era arbetsprocesser och använde tekniken, allt för att snabbt kunna ställa om och göra om.

CoreChange din givna medarbetare. Vi har navigerat den digitala kartan i många år, för många företag och branscher. Vi vet vad som behövs när och har en stor bredd av kompetenser.

Digital is the Core of our business

LinePartners
litium-1 hubspot sitelucent-1 bizzkit-1
line-whiteKontakt

Gustav

Göteborg
Gustav Enocksson

gustav.enocksson@corechange.se

+46 734 330 046

LineRelaterade case