Skip to the main content.
Tjänster 

Affärssystem SAP


Med hjälp av världens största affärssystem skapar vi magi, till den grad att vi vågar påstå att få kan mäta sig med oss. Vi har lett SAP GreenField-implementeringar med över 100 konsulter och levererat på rekordtid, vi har utfört proof of concept-studier, drivit förbättringsprojekt, gjort förstudier och varit ansvariga för att upprätta supportorganisationer i samband med överlämning från projekt till förvaltning.

affärssystem
affärssystem-1

Vi bidrar med spetskompetens och brinner för att utveckla och förbättra våra kunders befintliga systemlösningar samtidigt som vi hjälper dem att bli smartare företag. CoreChange gillar helt enkelt SAP. Det märks även hos våra kunder.

Change is goodVi bor i Sverige. Vi tror också det är här vi gör mest nytta för våra kunder. Samtidigt har vi rest jorden runt och varit med i utvecklingen av några av vår tids mest framgångsrika företag.

LineTjänster 
LineApps by CoreChange
LineVerksamhetsområden

Inköp

Med förmågan att se helheten och flytta blicken har vi transformerat inköp för både globala retail- och industribolag till snabbväxande e-handelsföretag – ofta med SAP som verktyg för att realisera våra idéer.

CoreChange lever inköp, oavsett om det gäller tjänster eller direkt och indirekt material. Vi kan inköp från grunden, flera av oss med bakgrund från linjeroller och managementsidan. Vi förstår utmaningen då HR och inköp vävs ihop inom konsult- och tjänsteinköp. Vi har erfarenhet av när globala företag ska digitalisera inköp och den snabbväxande e-handlarens utmaningar att få inköp, planering och sälj att hänga ihop.

Vi arbetar tillsammans med er för att driva er verksamhet framåt. Konsulterna på CoreChange är ett team som är med och hjälper er – hela vägen från idé till genomförande.

Vi på CoreChange fokuserar på

 • Effektiviseringar och besparingar genom ett heltäckande integrerat systemstöd inom Procure to Pay

 • Utpekad partner med unik kompetens i Sverige kring Workforce Management via SAP Fieldglass

 • Implementeringar av SAP Supplier Lifecycle Management

 • Stark användarupplevelse genom Guided buying från Ariba och SAP Fiori

 • Sourcing och upphandlingar med SAP

Lager och produktion

När Sveriges mest framgångsrika företag ska implementera SAP Extened Warehouse Management är det CoreChange som leder arbetet. Vi anser oss vara landets främsta SAP EWM leverantör – ingen har sagt emot oss hittills.

På CoreChange har vi några landets mest erkända Management- och SAP-konsulter inom logistik, lager och produktion. Och vi sitter inte på kontor i innerstan – vi älskar att arbeta från våra kunders lager och produktionsanläggningar.

Med partnerskap tillsammans med bland andra SAP, Neptune och Zebra tar vi fram lösningar för moderna, transprata och effektiva lösningar för lager och produktion. Alltid med utgångspunkt i verkligheten – och med SAP som verktyg för att realisera förbättringar.

Vi på CoreChange fokuserar på

 • SAP Extended Warehouse Management

 • SAP Warehouse Management

 • SAP Produktion och Planering

 • Mobilitet /handdatorer

 • Inkommande och utgående logistik

Finans och redovisning

När S/4HANA lanserades av SAP var finans först till marknaden. Vi var bland de första att sätta upp produkten i Sverige. Sedan dess har vi varit ledande på finans och redovisning i SAP, alltid i samarbete med CFO’er och ekonomiansvariga. För egentligen är det väldigt enkelt – det finns bara en sanning.

CoreChange tänker outside of the box. SAP Finanskonsultens roll är traditionellt att arbeta enbart med redovisning och controlling, men vi arbetar processorienterat. SAP FICO är involverat i nästan allt som sker, försäljning, produktion, inköp och så vidare. Vi arbetar tillsammans med er för att driva er totala verksamhet framåt. Konsulterna på CC är ett team som står bakom varandra och hjälper varandra för att ge er det bästa.

Vi på CoreChange fokuserar på

 • Accelerera er bokslutsprocess med Financial Closing Cockpit

 • S/4 Hana Finance – ”Single Source of Truth” möjliggör djupgående analyser med aktuell information

 • Business Planning and Consolidation Software- genomför budgetering, prognoser, bokslut, konsolidering i ett verktyg med real-time data.

LineStrategi och rådgivning

Med gedigen erfarenhet guidar vi företag rätt i val av affärssystem

CoreChange hjälper dig och ditt företag upphandla ett nytt affärssystem. Vi har även erfarenhet av att arbeta för verksamheten mot de globala IT-leverantörerna.

Låt oss hjälpa er i valet av nytt affärssystem eller utforma er IT-strategi. Gärna till ett fast pris fritt från överraskningar. I en översyn utgår vi från väldefinierade områden och en beprövad metodik i form av en plattformsutvärdering i fyra steg:

1. Funktionalitet

2. Teknisk modell

3. Leverantörsförmåga

4. Tid och kostnad

Låt oss guida er in i framtiden!
LinePartners
SAP-silver neptune software-1
line-whiteKontakt
LineVad vi gjort