1 min read

Daniel – Tillbaka efter en skidhelg i Trysil

Featured Image

I dag är det en vanlig måndag i början av mars, men jag har precis kommit tillbaka från CoreChanges skidhelg i Trysil. Helgen var helt underbar, bra skidåkning och härligt sällskap. Om man hade kunnat ha den omladdningen inför varje arbetsvecka, det hade varit drömmen!

Vi har visserligen inte planerat in någon ny skidhelg den kommande tiden men vi har planerat en kväll med salsadans och ett par gemensamma träningar inför Though Viking, en 8 km hinderbana som en grupp från CoreChange ska springa tillsammans. Jag hörde hinderbana och var såld direkt, men börjar nu ifrågasätta mitt beslut eftersom det tydligen ingår både isvak och elstötar. Jag tänker att jag korsar den bron när jag kommer till den. Just nu känns loppet som en jättebra motivation för att träna lite extra varje vecka.

Ute på uppdraget har jag blivit varm i kläderna och har till och med fått titeln Excel Expert, vilket är mycket tack vare Excelutbildningen som vi hade i början av traineeprogrammet. Jag ser nu fram emot workshoputbildningen som står näst på schemat, det hade varit trevligt att ses som expert på det med.

Rekryteringen för nästa traineekull är just nu högaktuell och som blivande alumn på traineeprogrammet har jag fått tre återkommande frågor:

Varför valde du ett traineeprogram?
Jag var lite orolig för att stagnera i min personliga utveckling och jag tänkte att ett traineeprogram var det perfekta botemedlet. Jag kan nu intyga att så är fallet!

Vad drog dig till CoreChange?
Jag ville hitta ett bolag som inte var anonymt, där det fanns en känsla för att alla medarbetare är människor och att man tillsammans arbetar för att bli bättre. Även om mina kollegor sitter ute hos olika kunder, på olika platser, träffas vi kontinuerligt och har kul tillsammans. Det känns som ett extra stort plus.

Känner du att traineeprogrammet har lärt dig mycket?
Jag har under traineeprogrammet fått lära mig saker som universitetet missat eller inte har fokuserat på som gör att jag känner mig redo att ta på mig de flesta uppdrag. Samtidigt har jag fått möjlighet att spetsa till min kompetens inom ett område som jag valt i linje med min inriktning på Test och Development. Att jag dessutom blir känd som expert på Excel är ett intyg på ovanstående.

Tills nästa gång, Nå nå!

/ Daniel

Nytt management-konsultbolag

CoreChange Group AB utökar erbjudandet och startar ett nytt managementkonsultbolag med inriktning mot bank, finans och försäkring.

Read More

CoreChange växlar upp för att realisera sitt syfte och tar in nya ägare via nyemission

Nyemission från Qgroup ska styrka it- och managementkonsult bolaget CoreChange i tillväxtresan. 

Read More

1 min read

Lovisa blickar tillbaka på tiden efter traineeprogrammet

Nu har det gått över ett år sedan vi avslutade traineeprogrammet, vilket gjordes i samband med en fantastisk sommarfest utomhus i toppenväder (då...

Read More