Karriär

Bli en av oss


Vår devis är ”Change is good”, vi tror på att låta individer höras, synas och utmanas – för det är tillsammans vi kan växa och bli en bättre arbetsplats. På CoreChange får du möjlighet att både utveckla dig själv och våra erbjudanden samtidigt som du blir en del av en fantastisk intern kultur och gemenskap – du blir en del av CoreChange-familjen!

karriär
corechange3

Med snart 100 anställda och ett brett nätverk är vi det pigga konsultbolaget som genom att veta vad vi är riktigt duktiga på – hjälper våra kunder att uppnå ökat affärsvärde och har kul när vi gör det.

line-white
Följ med oss på vår resa
LineVåra kärnvärden

CoreChanges kärnvärden

ViärCorechange1

Våra kärnvärden beskriver hur vi som individer agerar och summerar våra värderingar, attityder och beteenden. Våra kärnvärden skall fungera som en kompass som guidar oss genom olika frågeställningar och är en viktig del i vår varumärkesplattform. 

Hur vi som enskilda medarbetare lever våra kärnvärden ackumuleras ihop till bolagets förmåga att leva som vi lär. Kärnvärden är applicerbara för alla situationer vi ställs inför. Det innebär såväl internt inom bolaget som ute hos våra kunder.

Vilja – vi vill, vi kan. Vi har förmågan, engagemanget och drivet att alltid komma framåt. Nya idéer driver våra kunder, vårt företag och medarbetare framåt. Vi gör i alla lägen vårt absolut bästa.

Förtroende – vi har förtroende och tillit för varandra och visar uppskattning samt respekt. Vi lyssnar på varandra och håller det vi lovar samt värnar om våra relationer i alla sammanhang.

Enkelhet – vi är enkla att ha att göra med och gör det svåra enkelt. Vi strävar efter att förenkla allt vi gör och är tydliga och transparenta i vår kommunikation och i våra kundrelationer.

Kul – vi är lätta att ha att göra med och vågar bjuda på oss själva. Vår tes är att professionalism och skratt i kombination med positiv anda gör jobbet roligare.

"

Från första samtalet med CoreChange har jag känt mig uppskattad för den jag är som person och den kompetens och erfarenhet jag besitter. Min känsla är att de vill, och behöver, just mig i sitt team vilket får mig att känna mig oerhört motiverad till att utföra ett så bra jobb som möjligt!

– Lisa Sahlin | Managementkonsult

Lisa
LineKarriär

Karriärmöjligheter hos oss just nu – läs mer på vår teamtailor site

Hos oss finns möjligheten att hitta en roll som passar dig, och plattformen för att växa och utvecklas. Om du vill hänga med på resan kan du spana in vilka specifika roller vi söker just nu eller skicka in en spontanansökan längst ned på hemsidan. Vi söker alltid spännande individer som brinner för förändring. Häng med!

LineTrainee

Kickstarta din konsultkarriär

lovisa-första-tid

Om traineeprogrammet
Vårt traineeprogram ger dig som nyexaminerad en möjlighet att kickstarta din konsultkarriär. Under ditt år som trainee varvar vi konsultuppdrag med kurser och andra aktiviteter för att bygga ett starkt och sammansvetsat team. Programmet startar i september 2022. 

På CoreChange tycker vi att det är väldigt viktigt att ha kul tillsammans, vilket såklart även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där fokus ligger på att bygga en liten familj i CoreChange-familjen.

CoreChange Traineeprogram erbjuds i Stockholm och Göteborg med följande inriktningar:

Stockholm

  • Business Solution
  • Digital Management
  • Test management

Göteborg

  • Business Solution
  • Digital Management

Vilken inriktning intresserar dig?
Business Solution
Vi skapar magi med hjälp av världens största affärssystem SAP. Med fokus inom områdena finans, logistik och inköp hjälper vi företag att utveckla och förbättra sina processer genom att förstå hur man bäst utnyttjar systemlösningen i kombination med befintliga affärsprocesser. Som trainee inom Business Solutions får du möjlighet att vara med och generera ett fantastiskt affärsvärde i en komplex digital verklighet.

Digital Management
Idag finns många digitala verktyg för att reformera verksamheten. Med allt större framsteg inom digitalisering utmanas de traditionella verksamhetsmodellerna, och det ställs stora krav på att kunna anpassa sig till de nya förutsättningarna för att kunna bibehålla och stärka sin position på marknaden. Som trainee inom Digital Management kommer du vara med att påverka och driva den digitala förändringsresan i verksamheten, både vad gäller arbetssätt och kultur.

Test Management
Digitaliseringen i vårt samhälle pågår i en högre takt än någonsin och våra slutanvändare förväntar sig att produkter och tjänster är aktuella samt att de håller hög kvalitet. Många organisationer och företag agerar på hårt konkurrensutsatta marknader där förmågan att kunna realisera idéer på kort tid är en stark konkurrensfördel. Som trainee inom Test Management får du lära dig hur vi på CoreChange förstärker organisationers förmåga att snabbt och effektivt säkerställa att IT-system fungerar.

Vem är du som söker?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss på CoreChange. Detta är traineeprogrammet för dig som rekordsnabbt vill utvecklas som konsult och få en gedigen bas att bygga din framtida konsultkarriär på.

Ansökan
Just nu är ansökan stängd men vi kommer att öppna upp ansökan för CoreChange tranieeprogram 2023 till vintern. Vi ser fram emot att höra från dig då!

Har du någonting du funderar på och vill fråga oss nu med en gång? Självklart kan du göra det. Kontaktuppgifter till Anna hittar du här nedan.  

line-whiteKontakt

"I min roll som rekryteringsansvarig drivs jag av laget före jaget, att vi gör det tillsammans. Vi tror på rätt person på rätt plats, oavsett vart du befinner dig i livet".

Känns det spännande, vill du höra mer om CoreChange? Hör av dig till mig.

LineVad vi har gjort