1 min read

Lovisa – så här har covid påverkat min vardag som trainee på CoreChange

Featured Image

Workshopledarutbildning och projektledarkurs, vårens Friday Office och CoreBetas Happy Friday event, fira traineeprogrammets “examen” med en konferens till Barcelona. Detta var några av punkterna på agendan för 2020 att se fram emot innan året tog en oväntad vändning som nog mer eller mindre har påverkat allas vardag. För mig har den största förändringen i vardagen varit det fysiska kontoret. Mina arbetsuppgifter är i princip oförändrade medan en veckas arbete hemifrån snabbt blev till en månad.

Till en början kändes det skönt att få jobba hemifrån i någon vecka eftersom det innebar en timmes längre sömn på morgonen, pannkakor till frukost vid nio och det blev enklare att lunchträna. Men ju längre tid som går desto mer saknar man sina kollegor och det sociala utbytet som man får när man ses och jobbar från samma kontor under dagarna. Det är inte riktigt samma känsla att ”ses” digitalt även om det trevligt också.

På CoreChange har vi etablerat ett digitalt lunchrum och fikastunder för de som vill. Vi har även stående informationsmöten, bolagsmöten och, kreativt nog, After Work digitalt. AW har vi haft både med traineeprogrammet och tillsammans med hela bolaget i Stockholm där fokus har varit KUL. Även gruppchattarna går varma med träningsinspiration, olika utmaningar, härliga bilder och videos.

I teamet ute hos kund har vi också umgåtts digitalt med stående fredagsfika. Vi har även haft en stegtävling för att motivera alla att ta sig ut för lite frisk luft och motion under lunchen. För mig är en tävling precis den lilla extra motivationen som behövs för att ta sig ut trots trötta dagar och dåligt väder.

Förhoppningsvis blir det snart dags att lämna hemmakontoret och återgå till vardagens rutiner, men tills dess får ni gärna höra av er om ni undrar över något eller bara vill ta en digital kaffe.

Ta hand om er!

/Lovisa

Nytt management-konsultbolag

CoreChange Group AB utökar erbjudandet och startar ett nytt managementkonsultbolag med inriktning mot bank, finans och försäkring.

Read More

CoreChange växlar upp för att realisera sitt syfte och tar in nya ägare via nyemission

Nyemission från Qgroup ska styrka it- och managementkonsult bolaget CoreChange i tillväxtresan. 

Read More

1 min read

Lovisa blickar tillbaka på tiden efter traineeprogrammet

Nu har det gått över ett år sedan vi avslutade traineeprogrammet, vilket gjordes i samband med en fantastisk sommarfest utomhus i toppenväder (då...

Read More