1 min read

Nytt år, nya möjligheter men framförallt dags för nya reflektioner på bloggen

Featured Image

Denna gång en kort summering av det gångna året

Julledigheten har jag spenderat på mer nordliga breddgrader, närmare bestämt i min hemstad Sundsvall. Det har varit otroligt skönt att få koppla av och bara vara, äta god mat och umgås med nära och kära. Trots att tomten inte har levererat på min (och säkert många andras) önskningar om mycket snö har det ändå kunnat bli ett par mil längdskidåkning ute i spåren – vilket jag verkligen behöver nu inför vasaloppet som jag ska åka för första gången i år.

2019 har gått väldigt fort! Från årets första början låg det mesta av fokus på att skriva ex-jobb och söka jobb. Ända fram tills att jag en varm och grön försommardag plötsligt stod där med både examensbevis och anställningskontrakt i handen. Och när ett långt och välförtjänt sista ”sommarlov” sedan var över i augusti var det dags för nästa stora epok i livet – att påbörja livet som både trainee och konsult i en ny stad.

Hösten som nybliven konsult har varit över mina förväntningar, med massor av skratt, lärande och personligt utvecklande. Samtidigt som jag har fått chansen att lära känna fantastiska och duktiga kollegor har vi under traineeårets första hälft dessutom blivit drillade i Excel, projektledning och presentationsteknik. Dessa nya skills har jag kunnat använda mig mycket av under mitt kunduppdrag vilket känns otroligt kul! En av höstens höjdpunkter (i dubbel mening!) var helt klart när hela bolaget, både Stockholms- och Göteborgskontoret, åkte på konferens till Grindelwald i vackra Schweiz. Att få vara konstant omgiven av en sådan surrealistisk vykortsbild i ett par dagar, andas den friska alpluften och umgås med ett kanongäng var riktigt gött!

För att knyta ihop säcken kan jag bara konstatera att tiden har gått väldigt fort, vilket man ju brukar säga är ett gott bevis på att man har haft det väldigt kul. Sliten gammal floskel eller inte så tycker jag att det verkligen stämmer in på den gångna hösten och min första tid som trainee på CoreChange.

Sist men absolut inte minst vill jag påminna er om att gå in och söka till nästa traineekull om ni inte redan gjort det. Ser fram emot att få träffa er under rekryteringsperioden här framöver!

Hör gärna av er om det skulle vara något som ni funderar över.

Allt fint,

/Gustav

Nytt management-konsultbolag

CoreChange Group AB utökar erbjudandet och startar ett nytt managementkonsultbolag med inriktning mot bank, finans och försäkring.

Read More

CoreChange växlar upp för att realisera sitt syfte och tar in nya ägare via nyemission

Nyemission från Qgroup ska styrka it- och managementkonsult bolaget CoreChange i tillväxtresan. 

Read More

1 min read

Lovisa blickar tillbaka på tiden efter traineeprogrammet

Nu har det gått över ett år sedan vi avslutade traineeprogrammet, vilket gjordes i samband med en fantastisk sommarfest utomhus i toppenväder (då...

Read More