Skip to the main content.
SAP Apps by CoreChange

User Experience Design och Mobilitet

Apps by CoreChange

Oberoende av om systemet är SAP S/4HANA eller äldre SAP-releaser kan CoreChange designa och bygga appar som gör våra kunder ännu effektivare. Våra applikationskonsulter tillsammans med våra utvecklare har både kompetens och erfarenhet av att bygga native SAP Fiori-appar för t.ex. lager- och ekonomifunktioner.

Från idé till färdig app

Vårt partnerskap med Neptune öppnar också upp alla möjligheter som deras utvecklingsplattform erbjuder. Hos CoreChange finns kompetensen hela vägen från idé till färdig app, med design, SAPUI5, JavaScript och ABAP-utveckling m.m. Vill du veta mer, önskar en demo eller bara är nyfiken? Kontakta oss direkt!

AppsbyCoreChange
CoreChange-start

User Experience Design och Mobilitet

Fiori är nyckeln i SAPs strategi för framtidens gränssnitt. Med vår tekniska erfarenhet och partnerskapet med Neptune kan vi på kort tid skapa en anpassad app för din verksamhet – snabbt och enkelt.

På CoreChange kan vi teknik, allt från att sätta upp ett SAP-system eller utveckla nya lösningar i SAP. Det gör också att vi kan ta fram en skräddarsydd lösning med ett modernt gränssnitt som passar din verksamhet – inom alla områden. Genom att använda Neptune som verktyg för apputveckling gör vi det dessutom på kort tid.

Vi på CoreChange fokuserar på:

  • Visual Design

  • Information Architecture

  • Interaction Patterns

  • Mobilitetslösningar

Kontakta oss

Känns det spännande, vill du höra mer?

Tobias Simolin   

Stockholm

Tobias Simolin

tobias.simolin@corechange.se

+46 766 351 977

Erik Glasmästar   

Göteborg

Erik Glasmästar

erik.glasmastar@corechange.se

+46 730 825 604