Skip to the main content.
Kundcase | Business Solution

SAP-implementering inom stålindustrin

Bakgrund

TATA Consulting Services behövde hjälp med att genomföra ett SAP-implementeringsprojekt hos en svensk ståltillverkare. Dock stod de inför utmaningen att inte kunna ha egna resurser på plats, och således vände de sig till CoreChange för att vara deras lokala implementationspartner.

Uppdrag

CoreChange fick det prestigefyllda uppdraget att inte bara fylla rollen som projektledare, men även stå för de lösningsarkitekterna inom Sales & Distribution, Materials Management och Finance. Projektet var av betydande omfattning, med över 50 konsulter involverade i Indien, en stram tidplan och omfattande involvering av kundens affärsprocesser. Dessa förutsättningar ställde höga krav på både projektledaren och lösningsarkitekterna.

enkelhet
Lösning

CoreChange säkerställde att leveransen av företagets nya affärssystem blev framgångsrik. Som projektledare och med vårt team av lösningsarkitekter gjorde vi det möjligt att skapa en lösning som uppfyllde alla krav och förväntningar.

En del av vårt uppdrag var att skapa en flexibel och återanvändbar affärssystemsmodell. Detta innebar att de uppsatta templaten inte bara kunde tillämpas i detta projekt, utan även återanvändas för företagets framtida affärssystemsimplementationer i Europa. Vi lyckades leverera denna framstående tjänst med en kombination av lokal expertis och effektiv projektledning.

Kontakta oss

Känns det spännande, vill du höra mer om SAP? Hör av dig till oss.

Kontakta oss